wanneer

20/09/2017 - 21/09/2017

waar

Waregem Expo
Zuiderlaan 20 - 8790 Waregem

Registreer uw stand nu !

registreer nu

Youngster
dé beurs voor starters 

Een Youngster is een startende ondernemer. Het bedrijf van de Youngster bestaat minder dan 5 jaar. Er zijn 2 héél belangrijke peilers eenmaal je uw zaak hebt opgestart: Een netwerk uitbouwen en uw dienst/product kenbaar maken aan de buitenwereld.

Een zaak opstarten gaat gepaard met grote kosten en als starter ben je meestal financieel beperkt. Daarom is "Youngster" dé beurs voor starters! Wij bieden een budgetvriendelijke 2-daagse beurs aan met all-in standformules!

Je wordt voorgesteld aan alle gerenommeerde bedrijven uit de streek en je bouwt meteen een netwerk op met zo'n 100-tal mede-standhouders!!

Daar bovenop laten we je kennis maken met onze "Ambassadors". Dit zijn een 10-tal gekende dienstverlenende bedrijven uit de streek die je als starter goed kan gebruiken. Zij geven tijdens de beurs verschillende lezingen met Tips & Tricks voor starters zoals jou! YOUNGSTER is dus dé beurs om jezelf en je onderneming een ultieme start/boost te geven!!

Betaalbaar

We willen startende ondernemingen een betaalbare beurs aanbieden!

Want een beurs is nog steeds de beste manier om je bedrijf kenbaar te maken in de buitenwereld!

Netwerk

Onze beurs is de ideale plaats om een solide netwerk uit te bouwen.  Naast alle standhouders krijg je de kans om kennis te maken met onze Ambassadors en de vele gerenomeerde bedrijven uit de streek.

Ambassadors

Startende ondernemers voorzien van aangepast advies door dienstverlenende partners met elk hun specifieke vakgebied.  Deze partners zijn de ambassadors van de Youngster beurs.

De keynotes 

Via talrijke keynotes gegeven door een van onze ambassadors kom je tijdens de beurs heel wat te weten. Je ontdekt hoe je best uw zaak verder uitbouwt, je komt er meer te weten over fiscaliteit, werken met personeel, en zoveel meer. Je leert er bij over de meest frequente valkuilen voor een startende onderneming. 

Bruno
Lahousse

CEO

Wij ondersteuen en adviseren u op vlak van sociale wetgeving. We putten voldoening uit het geven van onderlegd advies. Geen vraag en geen woord zijn ons teveel. Wij coachen u in heldere taal.

Delphine
Cloet

ceo

DCL-advocaten kan omschreven worden als een ‘allround’-kantoor waar u zowel als particulier of als onderneming terecht kan met uw juridische vragen.

Frederic
Windels

Zaakvoerder

Bij Zakenkantoor Winsurances – Frederic Windels bieden wij een bescherming voor elke periode in uw leven.

Els
Ducatteeuw

Belfius regio Waregem

Welkom bij Belfius Bank, (jonge) particulier, ondernemer, of openbare of socialprofitinstelling! Welk project u ook hebt, bij ons vindt u de financiële oplossing.

Stad
Waregem

Waregem, een bruisende stad in galop die zuurstof geeft aan jonge ondernemers !

Liesbeth
Deman

secretaris afdeling Waregem

"Wie voor groei en welvaart zorgt, verdient de beste verdediging"

Beursschema 

het tijdschema van de Youngster beurs 

10:00 - 12:00

Check-in

Kom je beursstand klaarzetten en maak kennis met de andere Youngsters !

12:00 - 13:00

Netwerkmoment Youngsters & Ambassadors met netwerklunch

Tijdens de netwerklunch kan je kennis maken met de Ambassadors en andere Youngsters en dat tijdens een broodjeslunch en dat bij een drankje.

13:00 - 15:00

Keynotes Ambassadors

Tijdens deze lezingen van telkens een 20-tal minuten kunnen de Ambassadors hun diensten aanprijzen aan de Youngsters.  De Youngster kunnen er meer te weten komen over de mogelijke dienstverlening en tips te horen krijgen.

15:00 - 20:00

Open voor publiek

De beurs is open voor het grote publiek en je kan uw bedrijf voorstellen aan allerhande gerenomeerde bedrijven uit de streek

12:00 - 13:00

Netwerkmoment Youngsters & Ambassadors met netwerklunch

Tijdens de netwerklunch kan je kennis maken met de Ambassadors en andere Youngsters en dat tijdens een broodjeslunch en dat bij een drankje.

13:00 - 15:00

Keynotes Ambassadors

Tijdens deze lezingen van telkens een 20-tal minuten kunnen de Ambassadors hun diensten aanprijzen aan de Youngsters.  De Youngster kunnen er meer te weten komen over de mogelijke dienstverlening en tips te horen krijgen.

15:00 - 20:00

Open voor publiek

De beurs is open voor het grote publiek en je kan uw bedrijf voorstellen aan allerhande gerenomeerde bedrijven uit de streek

Quotes

Een ondernemer is iemand die zonder valscherm van een klif springt en onderweg naar beneden voor zichzelf een vliegtuig bouwt. Reid Hoffman
oprichter linkedin
Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben. Drew Houston
oprichter dropbox
Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen Winston Churchill
brits Politicus
Je merk is wat mensen over jou zeggen als je niet in de kamer bent Jeff Bezos
maker amazon.com

Soms maak je fouten bij het uitwerken van nieuwe producten.  Het is best deze fouten onder ogen te zien en verder tijd te steken in uw succesvolle producten.

Steve Jobs
CEO Apple


Het leven is als een fiets.  Om recht te blijven moet je blijven vooruitgaan.

Albert Einstein
Theoretisch natuurkundige

Registeer nu en wees zeker van je stand !

Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar ! Registreer nu. 

De Youngster beurs biedt een all-in formule. 

  • All-in stand 9m2
  • Tapijt
  • Wandspots
  • Catering 2 dagen - Broodjes+(fris)drank
  • hoge tafel + 2 stoelen (Max. 2 tafels en 4 stoelen)
  • 2 Netwerkmomenten met +/- 100 standhouders
  • 2 dagen Beurs grote publiek
  • Kennismaking/netwerken met alle gerenommeerde bedrijven uit de streek!
  • 2 dagen Lezingen (naar keuze) - Tips&Tricks voor starters!
  • 1 forex panel met logo en naam

 

De stand is volledig voor u ingericht.  Optioneel kan uw stand volledig gepersonaliseerd worden ( € 495 ).  Wens je extra visibiliteit op de tv schermen tijdens de beurs dan kan dit optioneel ( € 295 ) 

 

 

Vul uw contact info in 

€990

Youngster Formule

Neem deel aan de Youngster beurs als jong bedrijf.

€2500

Ambassador Formule

Je kan op de beurs via de keynotes uw diensten aanprijzen en face to face proberen de standhouders te overtuigen van uw meerwaarde bij een samenwerking. Alle Youngsters zijn mogelijke klanten.

€500

Sponsor

Krijg visibiliteit op de website en alle communicatie.  Je wordt als sponsor op alle tv schermen getoond tijdens de beurs

Sponsors & partners 

Vind je de Youngster beurs een leuk initiatief en wil je het steunen ?   Wordt dan een van onze sponsors en geniet van visibiliteit op de website en de beursvloer. Wil je Sponsor worden ? Contacteer ons 

Hou me op de hoogte

Registreer u voor onze nieuwsbrief